VATTENAUTOMATER FÖR ALLA TYPER ARBETSPLATSER OCH BRANSCHER

Vi skräddarsyr en lösning som passar din arbetsplats behov av dricksvatten. Kallt vatten, kolsyrat vatten, tapptorn, bänkmodell eller golvmodell – valet är ditt. Vi har lösningen! Se till att få uppfriskande vatten till ert företag, som alla anställda och besökare kan njuta av.

business_banner_05-300x289-purewater02b
Personlig rådgivning
Nöjda kunder
Innovativa produkter
Hållbara lösningar

Vi erbjuder vatten av hög kvalitet anpassat för alla branscher.

Högkvalitativt vatten ska vara tillgängligt för alla, oavsett vilken bransch du arbetar i, vilken skola du går i eller var du tillbringar din fritid. Alla förtjänar rent, uppfriskande vatten. Som global ledare har vi på Culligan åtagit oss att förse människor runt om i världen med rent dricksvatten.

Vi har en lösning för varje bransch

Certifierade vattenautomater som kombinerar banbrytande innovation med elegant design. Oavsett vad du gillar eller behöver – vi har en problemfri lösning som är anpassad för din arbetsplats.

Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-HandGlass

Vattenautomater av hög kvalitet

Med en vattenlösning från Culligan kan du alltid njuta av rent, kallt vatten. Vi har ett brett utbud av vattenautomater, unik teknologi och marknadsledande vattenprodukter. Hög kompetens och skicklig personal ser till att du får en problemfri installation, ett omfattande serviceprogram och en långvarig bra kundrelation med oss, skräddarsydd efter dina behov, oavsett din budget.

Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-tappetarn

Vattenautomater efter dina önskemål och behov

Culligan Sverige har en stark position över hela landet och har avtal med flera privata och offentliga institutioner. Våra vattenautomater kombinerar banbrytande innovation med elegant design. Du kan välja mellan kallt, kolsyrat, rumstempererat och varmt vatten, och det finns högkapacitetsmodeller för den mest hektiska arbetsplatsen. Vi har certifierade vattenautomater som passar olika branscher och antal användare. Oavsett vad du gillar eller behöver – vi har en problemfri lösning som är skräddarsydd för din arbetsplats.

Relevanta artiklar om våra dricksvattenkoncept.