Vår service

Vårt team av engagerade specialister finns där för att ta hand om dig och de produkter du har köpt från oss. Från installation till underhåll och fast service. Lita på experterna. Lita på Culligan.

Kontakta oss

Varför välja Culligan?

Som med alla specialprodukter är det viktigt att säkerställa att din utrustning installeras och underhålls korrekt, oavsett om du vill installera en fristående vattenautomat eller ett tapptorn med inbyggd vattenkylare.

Vi har expertisen för att hjälpa dig – vår erfarenhet sträcker sig över alla branscher och alla behov. Vi har kunskapen för att säkerställa att din utrustning installeras och underhålls korrekt. Du kan vara säker på att vårt team av kvalificerade specialister kommer att se till att ditt system fungerar perfekt och levererar bättre vatten till dig när du behöver det.

Vi har ett starkt fokus på service och tar fullt ansvar för drift och underhåll av vattenautomaterna under hela kontraktsperioden.

Vårt engagemang för din verksamhet

Specialiserade tjänster som levereras av experter

Culligans skräddarsydda servicepaket finns tillgängliga för en rad olika produkter.

Service och underhåll av vattenkylare

Om du hyr en vattennätansluten automat från oss erbjuder vi en komplett service med garanti under hela hyresperioden. Detta inkluderar korrekt installation, löpande underhåll, rengöring av automaten och byte av både vattenfilter och UV-ljus ingår.

I vårt sortiment av vattenkylare hittar du den lösning som passar bäst för din arbetsplats. Golvmodeller eller bordsmodeller. Hög kapacitet för platser där behovet av kallt vatten är stort. Standard eller premium filterteknologi.

Du kan välja mellan kallt dricksvatten, med eller utan tillsatt kolsyra, tempererat, varmt och extra varmt, beroende på typ av vattenautomat.

Service och underhåll av vattentorn med inbyggd vattenkylare

Om du hyr en vattenautomat eller ett tapptorn med inbyggd vattenkylare från oss som är ansluten till vattenförsörjningen, erbjuder vi en komplett service med garanti under hela hyresperioden. Detta inkluderar installation enligt branschstandard, löpande underhåll, rengöring av utrustning och byte av filter på vattenkylaren.

I vårt sortiment av vattentorn kan du hitta den lösning som passar bäst för din arbetsplats. Flera olika vattentorn och kapaciteter för att passa dina behov.

Du kan välja kallt dricksvatten, med eller utan tillsatt kolsyra. Automatisk eller mekanisk dosering.

Vi har också de unika och välkända varumärkena Purezza och Thoreau, som endast är tillgängliga inom restaurangbranschen, och den skräddarsydda lösningen PURE WATER, där flera enheter behövs på samma plats. Särskilt lämplig för nybyggnads- och renoveringsprojekt.

Service och underhåll av kylare

Om du hyr en källvattenkylare av oss erbjuder vi full service med garanti under hela hyresperioden. Detta inkluderar regelbundna leveranser av källvatten enligt den beräknade årliga kvoten, pappmuggar, hygienservice, rengöring av kylare, funktionsgaranti och flaskställ efter behov.

Vår kompletta källvattentjänst innebär att våra kunder kan överlåta all hantering av källvatten, leveranser och service till oss.

Har du fler frågor?

Du kanske hittar svaret på din fråga i våra vanliga frågor. Om du inte redan har gjort det kan du besöka vår FAQ-sida.

Se vanliga frågor

Välkommen att kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.